Recycle & Resell

 

Der bliver stillet stadig større krav til håndtering og genanvendelse af elektroniske forbruger produkter af slutbrugere og organisationer. MatKon ProService vil hjælpe producenter og forhandlere af disse produkter, med at forlænge værdien af det enkelte produkt og dets levetid, ved at repararer, genbruge og sælge videre – enten til slutbrugere eller til forhandlere. Vi tilbyder den trade-in løsning der passer bedst til enkelte virksomhed, så det enkelte produkt skaber værdi, så længe som muligt, for producenten, slutbrugeren og miljøet.

Når producenter, forhandlere og slutbrugere opgradere til den nyeste model, er det mest af alt fordi de ønsker den bedste teknologi eller et produkt med andre fysiske karakter – ikke fordi produktet ikke fungere.

Hvis produktet af tekniske eller økonomiske årsager ikke kan tjene sit oprindelige formål længere, har MatKon ProService den nødvendige ekspertise, til at få maksimal værdi ud af hver enkelt del – plastik, metal, printplader osv. Her er der flere muligheder:

  • Behandle og designe alt plastik affald, så det kan gå direkte tilbage i produktionen af ens egne nye produkter – derved opnås store besparelser på indkøb af ny plastik, samt mærkbare og mål bare mængde co2 udledning.
  • Behandle og designe plastik affald, så det kan sælges direkte til en ekstern part der selv skal bruge det i egen produktion. Mange sælger i dag deres plastik alt for billigt, fordi for mange mellemled skal tjene på at flytte det fra a til b, inden det rent faktisk bliver genbrugt.

Kontaktinformation

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktinformationer, eller ved at benytte kontaktformularen.

Måløv Byvej 229K, 2760 Måløv

matkon@matkon.com

Hverdage kl. 09-16

Ved henvendelse på mail bestræber vi os på, at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kontakt os