Hvorfor os?

God service og cirkulær økonomi – det er god forretning.

Den oplevelse jeres kunder modtager, uanset om det er ansigt-til-ansigt eller over telefon, er helt centralt i ethvert servicekoncept. Jeres kunde-pleje skal være skræddersyet til de forskellige behov og preferencer som jeres kundesegment har. MatKon ProService tilbyder en måde for jeres virksomhed at vedligeholde kundeplejen på, uden at det tager for meget af jeres fokus væk fra andre kerneområder af virksomheden.

Vi sætter os grundigt ind i, hvordan I ønsker at teknikere, supportere og anden service personale skal agere overfor kunden, samt hvilke ønsker lige præcis jeres kunder har.

Når services er udført og glade kunder står tilbage, skal der skabes et overblik. Derfor har vi erfaring og kompetence, til at give jer et enkelt og klart overblik over de services vi har leveret og med hvilke resultat. Vi skaber serviceoplevelser, for at understøtte jeres forretning – derfor skal et samarbejde med MatKon ProService ikke blive en administrativ hovedpine, men enkelt og overskueligt.

Som en servicepartner der kender produkterne, ned til mindste detalje og samtidig typisk er den første med hænderne på et udgående produkt, er MatKon Proservice din cirkulære servicepartner; kort fortalt betyder det, at vi hjælper din virksomhed med at opnå en grøn profil via videresalg/leasing af produktet, både internt og eksternt, eller genbrug af de enkelte dele som alle kan blive til nye forbrugsvare. Vi samarbejder med begge ender af værdikæden, hvilket gør flere led overflødige og dermed sikrer en højere avance på de værdifulde råvare som hvert produkt består af.

Kontaktinformation

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktinformationer, eller ved at benytte kontaktformularen.

Måløv Byvej 229K, 2760 Måløv

matkon@matkon.com

Hverdage kl. 09-16

Ved henvendelse på mail bestræber vi os på, at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kontakt os