Hvad kan vi?

Jeres kunder skal forblive jeres kunder
– det vil vi hjælpe med via den rigtige service og den rigtige miljøprofil.

 

Virksomheder der sælger eller producere elektroniske produkter i dag, har typisk også omfattende teknik- og service opgaver, fremfor alt hos kunden.

ProService varetager i dag disse opgaver for flere store virksomheder – det er opgaver som i stor grad påvirker omdømme, kundens tillid og virksomhedens interne effektivitet.

Vi sætter os ind i den enkelte virksomhed, for at kunne agere på dennes præmisser, både overfor kunden og i forhold til de interne arbejdsgange

Vi udfører opgaver som

Vores Recycle & Resell koncept

Vil forlænge livstiden og værdien af produktet, uden at gå på kompromis med kvalitet. Interessen for genbrug stiger, fra forbrugere til organistationer – derfor vil en stærk miljøprofil tilføre værdi.

Reparation & vedligeholdelse

En maskine der bliver ved med at virke, er nøglen til mange tilfredse kunder. Men hvis uheldet er ude, ved vi, at der skal levere kort respons-tid, pleftri reparation og grundig tilbagemelding til kunden, der i de fleste tilfælde har spørgsmål om, hvordan fejlen er opstået og hvordan det kan undgås i fremtiden.

Teknisk kundesupport

Det handler om service- og løsningsorienteret kommunikation med kunden. Ingen virksomhed er ens og det er deres kunders heller ikke, men har forskellige behov. Vi sætter os ind i, hvordan vi kan levere den support, som lige præcis jeres kunder har brug for.

Test og fejlfinding

Produkter med høj retur rate, kan med fordel gennemgå test og fejlfinding, enten som ny, eller retur fra kunden.

i

Rapportering

Et samarbejde med os skal være enkelt og overskueligt. En stor del af detm er det rapporteringsarbejde der skal udføres efter en kunde er blevet plejet.

Opsætning

Vi opsætter alt fra køleskabe til hjemmebiograf og WiFi systemer.

Disse opgaver skal køre så gnidningsfrit som muligt både overfor jeres kunder og internt i jeres virksomhed.

Vi kan leverer service på et højt og erfarent niveau, via grundig og præcis kommunikation med vores samarbejdspartner og dennes kunde. Vores tekniske evne spænder bredt, og vi kan varetage det meste indenfor elektroniske forbruger produkter:

  • Kaffemaskiner
  • Støvsugere
  • Køkkenmaskiner
  • Hvidevarer
  • IT, TV og lydsystemer
  • Håndtørre
  • Hygiejneprodukter

Kontaktinformation

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktinformationer, eller ved at benytte kontaktformularen.

Måløv Byvej 229K, 2760 Måløv

matkon@matkon.com

Hverdage kl. 09-16

Ved henvendelse på mail bestræber vi os på, at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kontakt os